Halv fem

Livet är underbart, vad är väl en natt på Acapulco, när vi lämnade Claes i Frankrike var det inga problem att komma in 02.30. Biffen i dörren var borta, YES !
Exotiska rytrmer och goda drinkar, gratis är gott!  Anna vill inte åka hem....men hon kommer tillbaka nästa vecka. Fredrik och Toni, ni skulle trivas här med Anna och mig och serbiskt party...livemusik med en blandning av grekiskt, turkiskt  och serbiskt, riktigt hålligång! En måndag.

Jisses vad vi gjort mýcket idag. Trots att vi sov länge sedan jag skjutsat Claes till flyget, så har vi hyrt cyklar igen, fixat naglarna på Merkator, kolla bara, så snyggt det blev

Vi tog lilla båten med våra cyklar från Nya Belgrad till Ada. Där solade vi och löste alla problem mellan himmel och jord och varvade problemen med dopp i "sjön". Det var vi och hundarna som badade! De snygga grabbarna åkte wakeboard, och badade ofrivilligt.
Härligt solbrända cyklade vi via stallet, där Eika inte mådde så bra idag, hon är ju med föl...och sedan hemåt.
Vi snofsade till oss och åkte till Reka,  vi åt gott och lyssnade till medryckande levande musik, och hade inte alls nån lust att gå hem när dom stängde klockan 01.


Så därför promenerade vi till Acapulco.... och resten har vi redan berättat.

Nu börjar det ljusna, alla småfåglar kvittrar, gökarna och påfåglarna gal, eller vad dom gör och vi ska i säng!

Dobro jutro!

Kommentarer
Postat av: Helena

Du, jag tror det är daxs att du sätter namn på det som kommer efter TURBO. Det låter i alla fall som turbogränsen är spräckt för länge sen.... I min värld.

2009-05-12 @ 09:22:31
Postat av: Tina

Hej

Har bara en fundering, ska ni sitta i soffan nu mer era mycket vackra naglar? Det är nu man ska vara i trädgården och påta.......Hi,hi, hi. Det låter super härligt med era "kvälls- natt- och dag-" äventyr. Kram till er alla 3 /från Tina & Uffe

2009-05-12 @ 16:30:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0