Promotion

Hela dagen har jag suttit med uppsatsarbetet och sakta sakta går det framåt. Jag kastar avundsjuka tankar till Frida och Carolina som är färdiga med sina uppsatser.
Jag har slängt ut några livlinor och fått fantastisk hjälp, det är helt underbart med alla vänner!
Pratade med min handledare Anna ikväll, för första gången, vi har bara skrivit till varandra innan. Hon lyckades peppa mig ännu mer, så jag ska nog få ihop det hela... Uppsatsseminariet kommer jag dock att  missa den 11 juni, då vi är kallade till Berlin med Claes jobb, men det går väl fler tåg (eller bussar) får jag hoppas.

Sen bar det av till promotion av nya hudvårdsprodukter"Dr Colić" ! De  två bröderna Colić, de mest kända plasikkirurgerna i Serbien, har skapat produkterna. Mima bjöd in mig och Mira, båda två serbiska väninnor från Internationella kvinnoklubben, till detta event. Jag frågade om dresscode innan, men fick inget svar. Helt klart var jag den som var allra minst uppklädd på hela tillställningen med 600 gäster. Här kan man klä upp sig, i högklackat (inga tantfötter) och urringat :) En del av gästerna var helt klart tidigare patienter till bröderna.
Det bjöds på drycker, med alkohol och små snittar, "levande musik" och presentation av produkterna, på serbiska.
Vi hade mycket roligt och trevligt, med att titta på alla prominenta gäster och bara vara!
Vi introducerades och fotograferades med doktorerna, och blev inviterade till deras mottagning...Månne såg dom förbättringsmöjligheter, innan vi fick lite prover och tog taxin hem.

Ett härligt avbrott i tisdagskvällen! Sov gott!

Fyndigt!



Andreas hade party på Brunnsgatan i fredags...
och jag tycker att han var riktigt fyndig när han anslog detta meddelande i trappuppgången! Bättre att förekomma än förekommas! Det uppskattades av grannarna som för övrigt tycker att det är lite väl tyst på fjärde våningen...

Snart är uppsatsen klar, torsdag är sista dagen och sen ska jag börja leva och blogga igen, saknar det verkligen!!

Vi var i Vrujci i helgen och då blev jag "bloggsugen" när jag satt på toa och grodorna kvackade som sjutton i bäcken som rann under huset...

Kram Kram
Gilla

Hästtjej :)

Igår fick jag några färska bilder på mitt första lilla brorsbarn, Louise, snart 4 år! Hon går på "ridlekis" varje vecka och visst ser hon verkligen ut att gilla hästlivet?!
Det är härligt att följa alla barnen med några bilder och lite skype.
Pappan springer bredvid

Koncentration...

Louise och Kasper har jobbat färdigt för dagen och går tillbaka till stallet!


För övrigt är jag lite stressad över mina artiklar och mitt uppsatsskrivande, så bloggandet kommer inte att vara så intensivt under maj, bara så ni vet.

Rovinj

Vi tog en minisemester med bilen till västkusten, dvs. den kroatiska kusten. Denna gång är den lilla pittoreska staden Rovinj målet för vår resa. Något vi absolut inte ångrar.
Igår när vi kom sken solen så skönt och vi låg några timmar vid poolkanten.


Den här utsikten har vi från vår balkong... med lagom gångavstånd till staden. Jag kan sitta hur länge som helst och bara titta på havet.
Idag är det mer vanligt svenskt sommarväder med mulet och regn. Vi har i alla fall strosat runt i de smala, charmiga "Lady och Lufsen gränderna", en känsla av att vara i Italien men bättre priser. Att det är försäsong gör att det är enkelt att ta sig fram överallt och hitta små mysiga restauranger. Där njuter vi av seafood i alla former!




Imorgon åker vi tillbaka till Belgrad igen.

RSS 2.0