Äntligen

Jag bokade om min hemresa till Belgrad för att hinna träffa Fredrik, Karolina, Andrea och Alexander, eftersom det var hela fyra månader sen senast. Det var tur för nu är dom ju ändå mer charmiga :)

Mamma och Pappa hade inte heller träffat dem på länge, så det var inte svårt att locka dem att köra mig till Stockholm. Bilen går ju så bra och vädret var strålande, vi tog lite sight-seeing i Uppland. Vi var hela tiden rätt, men visste inte var vi var på kartan...Vi skulle göra ett besök hos Tun´s i Faringe.

Här är dom med fyra av fem barnbarn! Det var bara Louise som fattades, annars hade min barnaskara varit fulltalig.


Vi kom också på att om man ger pensionärerna en varsin barnvagn med ett barn i så kan dom både göra lite nytta och gå stadigare, en riktig win-win situation. (Istället för rollator).

Visst är dom lika varandra...


På kvällen fick Carolina och jag vara barnvakter när föräldrarna gick på middag

Badkar är toppen när barnen behöver stimuleras och om ni (alla som tror att jag bara hittar på) lyssnar riktigt noga får ni höra att Andrea lärt sig säga Gilla!!

http://www.youtube.com/watch?v=wFgIPdQQ44E



Ytterligare händelserika dagar

Som sagts tidigare går tiden alldeles för fort när man har roligt.
Söndag förmiddag var vi förbi hos Helen och träffade Anne-Christine och Edor, vi kollade Hasses ombyggnationer där Lasse är en duktig hantverkare. Maria, Isabell och barnen var också hemma och sprang ut och in i det sköna vädret.
På eftermiddagen storstädade vi sovrummet innan de nya sängarna sattes på plats, det belv riktigt, riktigt bra!

På kvällen var vi bjudna på middag hos Ulla. Erik var på plats och de konstaterade belåtet att tillsammans innehar de båda 180 år samlad livserfarenhet !!! Det är häftigt... Inte har det heller fått dem att slå av på takten, vi har fullt sjå att hålla jämna steg...

Måndagen fick vi chans att träffa familjens senaste tillskott, nämligen lille Charlie, som skrattar hela tiden!

Claes och jag njöt av att bo in oss och ta våran lägenhet i besittning några timmar, innan han åkte vidare mot Belgrad igen på tisdag lunch. Askmolnet vållade inga problem tack och lov.

Jag håller på med sista hemtentamen för denna termin, efter nästa fredag blir det sommarlov, jippi! Så tisdag kväll och onsdag ägnades åt studier.

Sverige är vackert

Sverige är fantastiskt vackert, åtminstone nu när solen skiner från en klarblå himmel och grönskan är så skir och grön. Både hägg och syren, och en massa annat blommar för fullt och sprider underbara dofter och en massa pollen, vilket är mindre bra för alla som är allergiska. Det är rent och snyggt och välordnat i vårt land!
Vi kom till Stockholm i fredags och hade möjlighet att umgås med både Carolina och Andreas! Vi hann även med en sittning på balkongen hos Cajsa och Micke innan vi skulle sitta vid det bokade bordet på Le Rouge!



Ursäkta, men jag kunde inte vända bilden...

Igår kom mamma och pappa till Stockholm, för att ta oss till Gävle. Tillsammans med ungdomarna njöt vi alla av att vara turister i huvudstaden! Visst ser det härligt ut?!


Kvällen var ljum och vi tog en cykeltur till Nords, där hela familjen var hemma och pojkarna växer så det knakar.
Så mycket vi hunnit med under två dagar.... som avslutades med en skön natt i nya sängar (Tack Peter!), vattensängen finns numera på blocket!

Louise 5 år!!

Idag gratulerar vi Louise som fyller 5 år!


GRATTIS GRATTIS!

Tina och Uffe

Nu är Tina och Uffe äntligen här på besök!
Dom kom i fredagskväll och igår hade vi ett underbart väder när vi gick till marknaden. Det var egentligen det enda som Tina hade på önskelistan, att få se och handla lite färska grönsaker och annat! Nu börjar det verkligen fylla på av vårens primörer och jordgubbar, vilket är jättemysigt, så hon fick verkligen sitt lystmäte.
Vi har sett en del sevärdheter och dessutom suttit i solen och bara umgåtts.

Idag har vi trots regn hela dagen ändå varit till stora Sveti Sava-kyrkan, Hippodromen, Claes kontor och lite annat. Vi har gott om tid att umgås och bara vara. Det är så härligt att ha gäster igen:)


Just nu har jag problem att lägga in bilder så det får bli senare.






Kråkan

Nyss pratade jag med Louise på skype! Nu är hon en riktigt stor tjej för igår hade hon tappat sin första tand:)
Jag berättade att våra kråkor är på plats och i år har dom tre ungar, det ville hon gärna se, så här kommer några bilder. Den första är Claes som fågelskådare!


Och här är mamman. Hon har tre ungar men dom har krypit ner i boet.

Claes är på flygplatsen och hämtar Tina och Uffe, som ska vara våra gäster över helgen, det ska bli jätteskojigt!
Det blir en god soppa och färska serbiska jordgubbar till supé!

RSS 2.0