Sista april

Andreas, Claes och jag tog bilen söderut  till Stockholm. Naturen är ljuvlig nu, när den börjar skifta till vår. Vitsipporna blommar överallt.
Vi plockade upp Carolina som flygit upp från Helsinborg, kvällen innan och sedan sovit hos Cajsa. Hon hade ägnat morgonen åt att skala 112 potatisar tillsammans med farmor och hjälpa Cajsa och Micke med diverse förberedelser...
Andreas hade tips på en spännande restaurang, han har pratat om den flera gånger, och nu visade han den för oss. Vapiano, på Sturegatan 12, otroligt fräscht med pizza, pasta och sallader som tillverkades framför våra ögon när vi beställt. Vacker miljö att sitta i.
Fredrik kom och gjorde oss sällskap en stund, han kom direkt från hästarna och hade bara lovord om världens vackraste och snabbaste 3-åriga kallblod, Lienpilen, ni vet!

Sen åkte vi till Cajsa, och firade hennes 50-årsdag tillsammans med henne, hennes familj, släkt och en massa vänner, stugan var full. Vi åt och drack gott hela eftermiddagen och kvällen.
När vi skulle bege oss tillbaka till Gävle hade Carolina och Andreas nya planer, dom hade bestämt sig för att stanna med Emelie och Oskar och slå klackarna i taket. Vi fick åka hem själva.
Dom hann visst med en danskurs, wienervals, med Per-Arthur också, vi väntar med spänning på You Tube klippet...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0