Nyårsafton 2009

Årets sista dag, blev riktigt bra!
Jag ryckte upp mig lite grann, skjutsade Claes till jobbet, lämnade bilen på tvätt, bakade ut resten av pepparkaksdegen och tog med kakorna till Veolia. Dom hade dukat upp till gemensam lunch, med helgrillad gris, sallader och bröd, alltid lika trevligt! Vi önskade varandra gott nytt år och god jul, innan arbetsdagen avslutades.
   

När vi åkte hemåt passade vi på att handla lite eftersom allt kommer att vara stängt de närmaste tre dagarna.
Lite stödvila hann vi också med.

Sen var dags att gå över till Lena och Lars, kvällens värdpar som bjudit in till nyårsfirande.


Vi var ett helt gäng som avslutade 2009 och inledde 2010 tillsammans. Här var förutom värdparet, Jan & AnnThorild, Lisbeth & Veikki(?), Sofia & Johan, Birgitta, Gordana, Mia & Ozzy och vi, som i vanlig ordning kom först och gick sist.
Vi hade med oss Västerbottenpaj och Kalixrom till förrätten,  Lena hade gjort en jättegod gryta med alla tillbehör och som avslutning fixade Sofia & Johan Chokladsufflé!!

Eftersom Lena och Lars bor precis mitt i stan, tog vi en promenad innan tolvslaget och kände in stämningen bland alla Belgradbor, som var ute och firade. En stor scen var uppsatt vid Parlamentet, där serbiska artister uppträdde hela kvällen.

Lagom till årsskiftet gick vi så tillbaka till Lena och Lars balkong, där Lars sabrerade den ena champagneflaskan efter den andra med sin ärvda sabel. Vi skålade i champagnen och beundrade det fantastiska fyrverkeriet!

En mycket trevlig kväll och natt, som inledning på nyåret! Tack för det!

Kommentarer
Postat av: Liz & Göran

God fortsättning på er!! Här är det förkylt, nu är det Görans tur att få denna snuva! Men ikväll trotsar vi detta och ska gå på konsert - Uno Svenningsson! Ska bli riktigt kul! Hoppas du aklimatiserat dig igen, och att ni har det bra!

Kram från oss!!

2010-01-02 @ 15:03:12
URL: http://www.123minsida.se/hagadogs

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0