Taj Mahal!!

Nu är Dave också ledig och idag åkte vi alla fyra från Delhi till Agra, Redjesh körde fantastiskt bra hela vägen och vi hade en behaglig tur även om det tog lång tid. Nitton mil på fyra timmar!
Mestadels var det tvåfilig motorväg men hastigheten var som max 100 km/h, korta sträckor. Vi åker en blå Volvo XC 90 och samsas med alla möjliga fordon. Det är cykel-rikshaws, vespor, mopeder, tuktuk, minibussar, vanliga bussar, lastbilar,  diverse släp dragna av traktorer, kameler, oxar, hästar, åsnor och en del vanliga bilar. Allting är överlastat och det går inte att föreställa sig hur många människor det går in i en tuk-tuk. På varje moppe är dom minst tre.
Vi passerade genom städer där det försiggick all möjlig försäljning efter vägen. Mycket frukt, som bananer, vindruvor, mango, papaya, mandariner och lime. Sockerrören pressas till juice och det är säkert en effektiv detox-kur, garanterat utrensande Delhi-Belly!!
Det är jordbruksbygd omkring oss och här och var produceras också bränsle, i form av torkade komockor!

Hur som helst, när vi kom fram till målet, vårt hotell The Oberoi, Amarvilas, med utsikt över Taj Mahal från rummet, så var det absolut värt resan! Det är så romantiskt och häftigt att bara vara här!


+42!

Kommentarer
Postat av: Tina

Men vad mysigt ni har det. Titta och njut! Kram Tina

2010-03-25 @ 22:37:13
Postat av: Cajsa

Unnar er verkligen denna upplevelse!!

...ok!..Jag är lite aaaaaavunsjuuuuk också.



Kram till er båda

2010-03-26 @ 15:02:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0