Tiden går för fort!

Tiden går just nu alldeles för fort...som den gärna gör när man har roligt, trevligt och goda vänner omkring sig.

Torsdag morgon var vi uppe tidigt, 5.30, för att se Taj Mahal på nära håll i soluppgången. Efter en snabbfika fick vi åka golfbil från hotellet fram till ingången.

Döm om vår förvåning när det var 30 minuter kö för säkerhetskontroll innan vi fick komma in på området. Alla trodde dom skulle vara ensamma den tiden på morgonen! Aporna stod på muren och kollade på oss.

Men vilket fantastiskt monument Taj Mahal, som bara uppenbarade sig för oss. Vi bara njöt av att traska runt där på den vita marmorn och se solen lysa upp och glittra i väggarna. Mycket mäktigt! Inte undra på att det är ett av världens sju underverk!


Vi åkte tillbaka till hotellet och åt en härlig brunch och hann även med ett dopp i poolen innan vi åkte hemåt igen. Temperaturen utanför bilen visade på +48, veckans rekord!! Indierna funderar vad som händer, då det är mycket varmt för årstiden.


Vår chaufför var lite hungrig och vi stannade till på en vägkrog, men vi vågade inte smaka...
   
Och tur var väl det, för trots all försiktighet vad det gäller maten så hade jag en detoxdag, med tarmrening igår. Då gäller det att hålla sig nära ett badrum helt enkelt. Dave for till jobbet, Deb var på fashionshow, Claes jobbade på sitt nya kontor och sen vilade vi i trädgården.


Idag har vi varit på stan igen och det är helt enormt så mycket olika intryck som försöker samsas i hjärnan, men summa-summarum så har vi en fantastisk semester!!

Lördagmiddagen avnjöt vi på http://www.theimperialindia.com/home.htm tillsammans med Deb, Dave och Johan (från Sverige). Vi åt en asiatisk avsmakningsmeny med rätter från Indien, Vietnam, Thailand etc. Miljön var helt fantastisk i detta hotell byggt 1931 och maten mycket välsmakande. Servicen är oustanding och ingen röker på offentliga platser i Indien:)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0