Nytt boende

Under vår sista semestervecka var Carolina hos mäklaren och fullbordade sitt lägenhetsköp och fick nyckeln till sitt första egna hem!! Jag kan komma ihåg känslan...Lite overkligt och magpirrande, samtidigt som det var alldeles fantastiskt:)
På ett tidigt stadium hade Carolina efterfrågat morfars hjälp att tapetsera.
Under måndagen hade pappa och mamma packat bilen full med bland annat tapetbord, tapeter, alla tapetserartillbehör, plattor till balkongen och trädgårdsstolar. Tidigt onsdagmorgon gav dom sig iväg till Fredhäll, där de mötte Carolina i lägenheten. Sedan satte de alla igång att jobba med att slipa tapetskarvar och lägga golv på balkongen. Arbetet löpte väl, de åt medhavd matsäck och natten tillbringade det gamla strävsamma paret på luftmadrasser i lägenheten. Mammas madrass var utan luft nästan på en gång, medan pappa hade pyspunka och fick gå upp och pumpa på morgontimmarna...Det är riktigt segt virke i de där två! Hoppas att jag har att brås på.
På torsdagen fortsatte jobbet med att sätta upp nya tapeter och innan kvällen var dom helt klara. Carolina vet nu allt om hur det går till att tapetsera och dom gjorde alla tre ett fantastiskt jobb, medan vi satt med dåligt samvete i solen i Montenegro. Det blev jättefint!
It is amazing!!!
Tack mamma och pappa för all hjälp!

Kommentarer
Postat av: Peter

Hon har tur Carro med sådana morföräldrar! Kan bara hoppas att farbror kan leverera möbler i skaplig tid.

2011-08-14 @ 17:48:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0