Shooting

Så lätt det är att missförstå...
Igår kväll ringde det på vår porttelefon och Claes svarade. Det var någon som undrade om vi hade bilen på gatan för isåfall skulle vi vara tvugna att flytta den! Det skulle nämligen bli "shooting" idag kl 12 på våran gata. Hjärtat slog några extraslag, för såklart är vi påverkade av vad som händer i Egypten och som också kan hända här. Men det var annan slags "shooting", dom skulle spela in film i huset bredvid. Det händer lite då och då och dom måste då ha extra p-platser för sina lastbilar med all utrustning. Skönt!
Kanske blir det dock lite extra oroligt här i morgon då oppositionspartiet ordnar med demonstration. Vi får väl hålla oss inne helt enkelt...

Glad och nöjd är jag att vara godkänd på senaste tentan, som skrevs för tre veckor sedan. Så nu kan jag lägga ytterligare en kurs till handlingarna, även om jag väntar på att det definitiva resultatet ska komma på posten till Flaten.
Andreas är lika glad då han också är godkänd på senaste tentan och nu läser en spännande kurs i logistik. I helgen ska han dessutom umgås med alla sina "småkusiner" i Flaten!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0