Snopet

I helgen var vi inbjudna till Maribor i Slovenien för att titta på en del i GoldenFox, damernas alpina världscup. Veolia i Slovenien sponsrar en del så därav denna inbjudan. Förväntansfulla inför dagen var vi på plats tillsammans med Bosse och Elisabeth vid backen i god tid innan start.


Vi hann med att se och heja på de svenska tjejerna innan de gjorde sig redo för att åka upp till starten.


Men dom hann inte så långt, av 72 åkare var det bara 25 som fick möjlighet att köra innan tävlingsledningen avbröt tävlingen pga att banan ansågs för farlig. Snacka om snopet... Då låg Maria Pietiläe-Holmner sexa och Anja Pärson tia. Vi hade ju speciella önskemål från Sandviken att heja fram Sara Hector, men hon fick inte ens chansen att åka.
Överallt i Maribor var det grönt och varmt +13, det var bara precis i backen som dom fixat snö, och den räckte alltså inte till.

Men det gick iingen nöd på oss, vi hade plats i VIP-tältet och kunde både äta och dricka i obegränsade mängder, inte helt fel...


Vi hann även med en promenad på stan innan det var dags att byta om för mottagning med stadens borgmästare och andra celebra gäster. det bjöds på snittar och champagne!!

Idag bar det av mot Belgrad igen genom ett landskap som andas vår med gul-grön skimrande träd, så långt från skidåkning man kan tänka sig.

Kommentarer
Postat av: Ettan

Hej Gilla!

Ja, som du sa så gick det ingen nöd på er.

Men synd att ni missade tävlingen.

Idag har vi +5 och väldigt halt.

Jag ska åka och träna nu.

Kram

2011-01-17 @ 08:23:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0