Relaxing

Vår allra första dag här i Podi lämnade vi huset enbart för en morgonpromenad i omgivningarna. För övrigt rörde vi oss mellan olika solsängar och poolen. Det vill säga vi slappade hela dagen, vi orkade inte ens laga mat. Men det är högsäsong för vattenmeloner så det frossade vi i.

Det märks att Claes har jobbat väldigt mycket den senaste tiden, hans hjärna går verkligen på högvarv. Varför skulle man annars bekymra sig över var maffiabossarna från serbien gömmer sig i detta land eller om lastbilen som passerar på vägen har fått in en sten mellan dubbelmontagen av däcken...Så denna semester är verkligen välkommen och inte konstigt att han sov 12 timmar på natten. Vilket innebar att jag kunde sitta ute på altanen och läsa i lugn och ro!

Igår morse tog vi vår morgonpromenad åt ett annat håll, men det är fortfarande uppåt eller neråt som gäller, det är omöjligt att hålla höjd. Utsikten från vägen ut över byarna, bergen och havet är helt bedårande. Alla vi möter hälsar och säger dobro jutro, det tycker jag är trevligt och något jag saknar i Gävle, där människorna vänder bort huvudet när vi möts, dom säger inte ens god morgon.

Egentligen gillar jag inte katter, men nu är det så att han var ju här före oss och så länge han håller sig ute så är det väl ok. Han får inte stryka sig kring våra ben, men annars är det lite mysigt när han ligger utslagen i skuggan eller möter upp på morgonen och vill ha frukost samtidigt med oss. Vi har döpt honom till Podi.

Då Claes var lite piggare letade vi oss ner mot havet, det tar 5 minuter med bil, för att kolla efter lämpliga stränder. Dom som är vid "grodvatten" har vi valt bort, vi hittade några som kommer att fungera, då det finns både solsängar och matställen!

Vi gjorde ytterligare research, till fots, och är nu väl förberedda för att åka till Dubrovnik och hämta våra gäster.

 


Kommentarer
Postat av: Bernike

Men vad skönt för er med vila. Tur att Claes har en så förstående fru oxå som ger honom det han behöver mest. denna gången var det sömn. :)



Ha så bra med era gäster från regninga Skit-sommar-Sverige. ;)

2011-07-19 @ 12:58:25
URL: http://fulaankungen.blogspot.com
Postat av: Tina

Oj oj så underbart det låter!!!! Kan man få en bild på granatäppelträdet? Kanske något att satsa på i trädgården?Kram från oss som jobbar

2011-07-20 @ 22:53:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0