Rundtur

Igår kom Carolina, Marianne och Peter! Vi fiskade upp dom på flygplatsen i Dubrovnik.

Därifrån åkte vi direkt till en liten vik, Molunat, fortfarande i Kroatien, där vi hittat en mysig strand och restaurang. Vi serverades en utsökt lunch på dagens fångst. Killen som serverade kände igen oss från förra året...
och det var lika gott!


Mätta och nöjda var det dags att känna på det turkosblå vattnet, säkert minst + 25.


Dom ville dock inte bada utan vi for till vårt hus i Monte Negro där det var skönt att bara koppla av efter allt resande.


Idag var det riktigt molnigt när vi vaknat och fått i oss frukost. Därför bestämde vi oss för att göra en utflykt. Vi åkte runt Kotor-bukten och såg en massa små söta byar med häsftiga berg runtomkring, och nog påminde det en del om norska fjordar. Häftiga scenerier helt enkelt.


I Perast stannade vi och tog en promenad i den gamla staden och en härlig fika i solen. Där passade vi på att fira de Margaretor vi känner!


Strax innan Kotor stannade till vid Stari Mlin, en restaurang vi fått rekommenderad av flera vänner i Belgrad, oberoende av varandra. Det var verkligen ett riktigt mysigt ställe, där vi började med att gå runt att kolla på de olika fiskarna i olika dammar, innan vi så småningom åt upp dom.
Även om dom inte kunde få fram allt på matsedeln så fick vi riktigt god mat i helmysig miljö!


Det frestar på att köra bil hela dagen, framförallt när man måste vara på helspänn hela tiden. Så med tanke på det ser ju både chauffören och hans kartläsare riktigt glada ut. Så vill vi alltid se dem:)

En händelserik dag lider mot sitt slut och vi färjar hemåt...






Kommentarer
Postat av: TomW

Jag vet de som badade länge i Molunat innan god mat och dryck på samma restaurang. Dock trixigt att byta om utan att genera ngn.

2011-07-21 @ 14:10:27
Postat av: Bernike

Så fint med bergen i bakgrunden. :) Och snyggarna i bilen är inte en dag över 30 va?!



Vi åker söderöver imorgon i bil mot era breddgrader. Hoppas få se lika fina vyer.



Kram till er alla- <3

2011-07-21 @ 20:57:54
URL: http://fulaankungen.blogspot.com
Postat av: Ullamor

Härligt, härligt men kanske farligt farligt.

Här regn, sol, reg, sol. Svensk sommar. Men,skam den som ger sig. Är det fint ikväll äter vi min paj ute. Är det mulet jagar vi m-sniglar. Kramar!

2011-07-22 @ 11:22:23
URL: http://ullamor.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0