Midsommar

Claes och jag firade midsommarafton i Flaten, med mamma, pappa, Fredrik, Andrea och Alexander. Vädret var riktigt bra och vi kunde vara ute hela dagen. Någon midsommarstång gjorde vi inte i år, barnen är i alla fall lite för små för att dansa "grodorna" med oss. Vi åt sill, med alldeles färsk hemodlad potatis och snaps till lunch, som sig bör.... Jordgubbarna var både på tårtan till eftermiddagskaffet och i små skålar att mumsa i sig. På kvällen bjöd Fredrik på riktigt gott kött och hemgjord bearnaissås!
Däremellan njöt vi alla av att se Andrea och Alexander upptäcka världen i Flaten...


Claes och jag plockade sju sorters blommor när vi vankade runt med barnen i vagn för att få dem att sova viloket vi lyckades med! Dock struntade vi i att lägga blommorna under kudden, vi är ju redan gifta!

Idag introducerades Alexander och Andrea till vårt förra liv med en varsin disktrasa i handen. Dom skulle helt klart blivit bra tivoliungar dom också!




Att äta glass utan kläder är det bästa, dvs lätt att sanera efteråt...

Så mysigt vi haft!

Senare idag har vi myst vidare när vi var till Furuviks brygga med Ulla, Erik, Anne-Christine och Andreas. Vi satt vid havet, vilket i sig är så ljuvligt och åt en god middag tillsammans!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0