Tjolahopp

Äntligen lite nytt, eller hur mamma...
Vi är åter i Belgrad efter några veckor i Sverige. Veckor som till mycket stor del handlade om att hjälpa Carolina i nya lägenheten. Hon hade sovit på luftmadrass ett tag innan de beställda möblerna kom till Lindholms. Vi packade släpet och for med mamma och pappa från Flaten tidigt den 28 augusti till Marieberg! David kom också och vi hjälptes alla åt att bära in och skruva upp och ihop grejer. Mamma hade fixat smörgåstårta! På eftermiddagen kom de första gästerna.
Det blev så jättefint! Med gott om plats fast det bara är drygt 30 kvadratmeter. Bakongen gör såkart mycket till!
Veckan som följde startade jag upp min nya kurs om "Omvårdnad inom distriktsvård i ett livscykelperspektiv", vilken kommer attt bli en rolig kurs med första praktik inom BVC och skola!
Jag blev kvar i Stockholm hela veckan. Carolina och jag tog en tur till IKEA för nya projekt och njöt sedan av att umgås med Alexander och Andrea igen! Dom hade ju varit borta hela sommaren.
När Claes dök upp på fredagkvällen hade vi föberett för Skaldjursbuffé, som vi avnjöt hos Carolina!
Det funkade jättebra, tycker Claes och jag, att vi kunde sova över där och morgonen efter när hon gått till jobbet for vi och lånade tvillingarna några timmar.
Vi hade så mysigt på Djurgården, med både blåsbubblor och glass!!
När Carolina slutat för dagen var det inflyttningsfika hos henne och då kom Louise, Marcus, Victoria, Anne-Christine och Cajsa och lät sig imponeras...
Claes fick hjälp att mäta in det nya tvättstället, som tack vare Micke kom på plats under söndagen.
På lördagkvällen hade vi bjudit in oss till Cajsa och Micke, där vi tillsammans fixade en trerätters middag.
Kockarna fick förstärkning av både Andreas och David(dock ej på bild).
Allt var jättegott och avslutades med Creme Brulé
Några dagar fick vi sedan i Gävle, men då var minneskortet fullt, så det blev inga bilder från vår improviserade kräftskiva tillsammans med Helena, Tom, Marianne och Peter, alla vardagslediga dagen efter.
Vi lämnade ett Sverige i regn och rusk och kom till sommarvärme igen:))

Kommentarer
Postat av: Bernike

Ser ut att ha varit en kanonvistelse. Ni ser så fräscha o pigga ut både du o Claes. Och att Carro fått så fint i lägenheten är ju fantastiskt. Mamma berättade lite idag.

Fin lägenhet i fint läge.



Njut av sommartiden ni har kvar!!

2011-09-10 @ 21:27:39
URL: http://fulaankungen.blogspot.com
Postat av: Liz

Äntligen!! Såå roligt att få läsa lite igen! Fin lägenhet Carolina har fått:) Hoppas dina studier går bra och att det känns ok! Snart är det vår tur att få känna lite sommarvärme igen...längtar! Kram till er!!

2011-09-10 @ 22:34:57
Postat av: Marianne å Peter

Jättefint hos Carro, specielt roligt att få leverera en lila soffa. Vi ser fram mot att avlägga en visit!Återigen,tack för det spontana kräft-köret, ytterligare en oförglömmlig kväll på Brunnsgatan.

2011-09-11 @ 16:44:37
Postat av: Tina

Hej! Oj vad du hinner med mycket!!!! Tur att du är en effektiv kvinna. Härlig lägenhet för Carolina! Sköt om er och ta det lungt. Kram Tina

2011-09-13 @ 13:54:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0