SM-GULD!

GRATTIS BRYNÄS TILL GULDET
OCH TILL 100 ÅR!!
Jisses så spännande det har varit att följa Brynäs i slutspelet! Extra skojigt var det faktiskt att vinsten blev igår på hemmaplan i Gävle och vi kunde se matchen på TV, synd bara att vi inte var där. I helgen fick vi ju lov att lyssna på radion, när vi var på SPA.
Claes var på väg hem från Istanbul samtidigt som nedsläppet skulle vara, så jag hade tidigt sagt till att han fick ta sig på egen hand från flygplatsen. Tur var väl det eftersom han var en timme försenad. Men snacka om timing, när han klivit in i vår  lägenhet och slagit ner rumpan i soffan gjorde Jakob Silfverberg det avgörande målet, underbart! En duktig kille som vi sett sen han lärde sig åka skridskor och han har alltid levt för hockeyn, med enorm talang och han har alltid jobbat hårt, så han är väl värd all uppmärksamhet! Grattis!
Och sen blev matchen bara bättre, med en publik som verkligen jobbade fram laget.
Publiken har ju fått kritik för att ha suttit på sina händer en längre tid och jag kan som hockeymamma bara hålla med om att det finns många "mulhonkar" på läktarna, speciellt bland papporna...
Så här såg det ut på läktaren en gång i tiden, känner ni igen er?
Mammorna var alltid glada, klappade händerna, dunkade i sargen och ropade hejarramsor!
År 2003 hejade vi fram dessa glada grabbar till seger i Junior DM!!
Andreas kommer du ihåg känslan?
Igår var tröjan på igen när han var med sina kompisar på Sportsbar i Gävle och hejade fram sitt lag till seger, underbart!
Idag förbereder vi för Ettan och Leifs besök i Belgrad. Dom kommer ikväll!
Det blir spännande att se vad dom tycker....

Kommentarer
Postat av: Ewa

Härliga bilder! Jag känner igen det där med att mammorna sköter hejaklacken och papporna är lite "mulhonkar". HaHa jag har aldrig hört det ordet men det var bra :)

Bad mamma skicka ett SMS när dom landat men det glömde hon visst bort ;) Tur att FB finns så man blir uppdaterad.

2012-04-21 @ 09:36:04
URL: http://www.spicyewa.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0