Hemma!

Första dagen som hemflyttade började med skvalande regn och + 14 grader, bara en sån sak gör ju att man kan fundera över om det var ett bra beslut...
Men man kan inte låta sig nedslås av lite väder, vi tog helt enkelt en promenad och insåg att vi behöver införskaffa bra regnkläder. Regnhatten har jag redan!!
Redan vid frukosten med Andreas kunde vi dock konstatera att det här är en mysig känsla... Vi åkte ut alla tre och fixade några ärenden, samt fikade hos Cathis och Kjell, utan stress!
Kvällen innan satt Andreas och jag bredvid en svensexa när vi åt middag. Det visade sig vara Christer J som skulle gifta sig och Hasse B var också där, vi har ju inte träffats på flera år. Bröllopet stod i Oslättfors kyrka och när Christer och Bente vigdes sken solen och gav en fin inramning åt deras viktiga dag.
Vi fick en möjlighet att träffa flera släktingar som vi inte sett på åtskilliga år :)
På kvällen kunde vi sitta ute och äta när Cathis och Kjell kom och gjorde oss sällskap. Det var riktigt mysigt, även om vi numera inte längre får grilla på balkongen, efter beslut i styrelsen... Alla dessa människor som ägnar sitt liv åt att gnälla, vara missnöjda och missunsamma blir jag lite lätt irriterad på, även om dom inte är värda att lägga energi på.
Idag sken solen när vi tog vår promenad ut till havet, det är vackert! Sen gjorde vi sällskap med Ulla, Erik, Marianne och Peter ut till Bönan och havet igen! Gävle är ju faktiskt en havsstad!
Vi hittade till och med några smultron, som vi trädde på strå!
Vi har fått en massa regn idag också, men nu är himlen helt "blå"! Spanien har precis vunnit EM-finalen mot Italien och nu ska vi ta lite kvällsfika!

Kommentarer
Postat av: ullamor

Tack för en fin eftermiddag och en överraskning. Att så snart få ha båda sönerna med fruar samlade här. Lycka för mig och döttrarna.

2012-07-02 @ 14:00:47
URL: http://ullamor.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0