Avslut och nystart

Fem år i Belgrad är till ända och det är med blandade känslor vi flyttar hem igen. Naturligtvis kommer det att bli underbart att vara närmare alla nära och kära igen, ni vet inte vad som väntar er... Samtidigt som vi lämnar ett behagligt liv som vi lärt oss att uppskatta med en massa nya vänner, men vi kommer tillbaka, åtminstone på besök.
Vi är på flygplatsen och har alldeles nyss fikat med Lewis:) När jag passerade passkontrollen så stod han bara där... vi hade ingen aning om att han var i området och han trodde att vi redan åkt hem. Vilken liten värld vi lever i, gissa om vi blev överraskade? När vi satt där passade vi på att skypa med Carol, hans fru i Washington, hon hade just vaknat!!
Dagen i övrigt; jag vaknade tidigt och mötte Goran redan kl. 7 för en tidig träning i Kalemegdan.
Vi packade ihop alla väskor med en massa rakija, vin och andra presenter som vi fått nu på slutet, de visade sig vara över 85 kilo. Tur vi har business hem, dock one-way ticket.
Det blev frukost på Balzac, med en god omelett, kaffe och prosecco, vilket avgör standarden på frukosten...
Här kunde vi sitta i flera timmar och passa på att säga hej till alla som passerade, eller slog sig ner tillsammans med oss en stund. Pedja, en av våra grannar kom med en jättefin modell av TV-tornet i Avala. Det är tillverkat i tre exemplar. Claes fick ett och Boris Tadic har ett...Vilken ära!!
Resan hem med JAT gick bra. Vi landade kl 17 och bagaget skulle komma ut 17.08, stod det på informationen... Vi var riktigt besvikna när vi fick vänta ytterligare 40 minuter innan väskorna kom och vi äntligen fick möta våra ungdomar igen. Dom skulle behöva jobba med kvalitet på Arlanda!
Men här stod dom snällt och väntade, Carolina och Andreas, och det är en underbar känsla att vi nu är tillsammans i Sverige igen!!
Vi tog en fika tillsammans innan Carolina åkte hem till Stockholm och vi andra till Gävle...
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0