Magiskt

I morse var jag uppe och väckte tuppen för att få vara med om soluppgången, som varje gång är lika magisk och vacker!
Ytterligare en dag har vi sedan tillbringat på stranden, det är varmt och skönt, vattnet är kristallklart och har rätt temperatur och allt är sååå avkopplande! Claes hjärna är på reset gång på gång, vilket verkligen är skönt för honom, då det varit stressigt en period. Han sover sött om nätterna och processar inte en massa problem kl. 4 på morgonen...
Vi har funderat över varför det är så mysigt här och några detaljer är att husen är färdigbyggda och alla har riktiga tak, inget armeringsjärn som sticker upp, det är grönt och frodigt runt omkring och otroligt lugnt och behagligt. En tonåring skulle antagligen gå upp i limningen efter ett dygn... Maten är god och vi äter mat från havet så gott som varje måltid.
Idag fick Claes musslor som är en favorit, han skulle dock velat äta dem med sina barn, då de också uppskattar denna delikatess
Vårt lilla gemytliga hotell från havet
Brämsand är också en mysig strand som vi uppskattar, men man kan inte vara säker på att det är varmt och skönt både på land och i vattnet, man får ha med egen solsäng, risken att hamna bredvid en högljudd familj eller tonåringar är uppenbar, även egen matsäck behövs och inte serveras det bubblande rosé på stranden... fattar inte varför?!
Skål!

Kommentarer
Postat av: Ettan

Ser härligt ut! Ett sånt ställe skulle jag trivas på. Utan skrikiga ungar. Men gärna ett gym.

Kram

2012-06-24 @ 18:17:39
Postat av: Ullamor

Jag är också stolt över min son! Förstår nog inte heller riktigt vidden av han verk. Kan inte matcha med sol och värme men kan försöka med strömming, köttbullar och nyslingat hår!

Kram och VÄLKOMNA HEM!

2012-06-25 @ 19:15:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0