Arandjelovac

Vi ville ha ett litet miljöombyte i helgen. Funderingar fanns om att åka till Timisoara i Rumänien, men det verkade lite bökigt, passera gränsen, skaffa rumänska pengar etc. Tack och lov då för turistmässan! Där hade jag plockat på mig en broschyr om ett femstärnigt hotell med spa i Arandjelovac, på lagomt avstånd en timme från Belgrad. Sagt och gjort vi bokade ett rum på hotell Izvor!!
http://www.a-hotel-izvor.com/
Vi gav oss av i strålande solsken och med vår i luften igår förmiddag. Turen gick genom böljande landskap där människor höll på med vårförberedelser i trädgårdarna. Man både krattade och beskar fruktträd, ärligt talat blev jag lite sugen på att städa upp i trädgården och samla till kasen, ett vårjobb som jag verkligen gillar.
Vi började med att åka upp till en utsiktsplats ovanför den lilla staden...
Med lite god vilja kunde vi nästan se till Vrujci!!
Det var till och med lite vintrig känsla!
När vi kom till hotellet, som verkligen motsvarade våra förväntningar var det inga problem att checka in en timme tidigare än bestämt. Rummet var jättefint, allt var rent, snyggt och mycket välordnat, faktiskt lite oserbiskt.
Vi gick en sväng på stan och åt lunch på kafana Aleksander som Björn och Marie rekommenderat!
Resten av dagen var vi på hotellet och passade på att utnyttja allt som ingick i rumspriset. Nämligen tillgång till olika pooler, finsk bastu, turkiskt bad, relaxavdelning och middagsbuffé!
Tyvärr hade bowlingen hunnit stänga när vi kom på att vi ville bowla.
Solen sken idag också och vi startade dagen med en helt enormt fin frukostbuffé, som hade allt man kan tänkas behöva. Där fanns yoghurt, nötter, ägg i olika former, sallader, frukt, korvar, marmelader, ostar, skinkor, malda plazmakex, nutella och bakverk av alla de slag, vi var mätta och nöjda när vi tog en promenad runt i omgivningarna.
En extra bonus fick vi idag, nämligen att utcheckningen var förlängd till kl.17!  Det innebar att vi efter promenaden hunnit utnyttja hotellets alla faciliteter igen och dessutom fått massage. Nu är vi alltså helt nöjda med helgen och riktigt laddade för den kommande veckan!!

Kommentarer
Postat av: Bernike

Åh, guuuuud så mysigt!! Ni kommer ta denna vecka med glans. :)

2012-03-05 @ 08:47:11
URL: http://www.fulaankungen.blogspot.com
Postat av: Liz

Oj vad ni verkar ha mysigt...att göra såna här saker förgyller verkligen vardagen! Må så gott! Kram från Enköping!

2012-03-08 @ 18:51:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0